top of page

Dovoz auta ze zahraničí: nezanedbatelné výhody

Přemýšlíte nad koupí ojetého vozu a nabídka domácích prodejců vás neoslovila? Mnoho lidí si rádo vybere vůz z německého trhu a Auto Nedvěd vám auto nejen pomůže vybrat na základě našich zkušeností, ale pro váš vůz zajedeme a provedeme veškeré náležitosti nutné k provozu na českých silnicích.


Proč dovoz auta z Německa


Nabízí se hned několik důvodů, proč si koupit ojeté auto právě v Německu a ne v České republice. To co chceme všichni a ne vždy tomu tak je, ano, hovoříme o skutečném stavu kilometrů na tachometru. Stáčení tachometru se v Německu považuje za trestný čin, není však vyloučeno, že ani tam se s touto nepříjemností nesetkáte, a proto je dobré vybrat si kvalitního dovozce aut, který už toto zajistí za vás.


Kvalitní nabídka vozů


Majitelé aut v Německu dbají na pravidelné servisování v autorizovaných servisech. Je tam tedy evidován stav kilometrů a to je pro kupujícího známkou toho, že vše je jak má být. Opravy aut se provádějí s použitím originálních náhradních dílů. K vozidlu tedy většinou dostanete i servisní knížkou s veškerou historií a dva klíčky k autu. Zkrácené řečeno, pravidelné prohlídky v autorizovaných servisech vám zaručí vyšší životní úroveň.



Vyvarujte se překupníkům


Dbejte velké opatrnosti, od koho auto kupujete. Jestliže narazíte na překupníka, je velká pravděpodobnost, že se vám bude snažit prodat auto, u kterého výhody, které jsme popisovali výše, nemusí platit ani zdaleka.


Neváhejte a obraťte se na Auto Nedvěd ještě dnes a my vám zajistíme dovoz auta, prověříme vámi vybraného prodejce a zkontrolujeme technický stav vozidla s naší diagnostikou. Vaše spokojenost a komfort při výběru auta jsou pro nás prioritou.



268 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page